top of page
övertoning test.jpg

Bilfilm

En bilfilm kan användas på flertal sätt.  Kanske vill en bilförsäljare ge sina kunder mer information på hemsidan genom att använda sig av rörlig media istället för stillbilder i sin försäljning. 
Möjligheten  att spela in en cinematisk film och använda sig av i sociala medier finns även i syfte av att visa upp bilen. 
Red Bull
Spela video

Planering – Vi bokar ett möte och diskuterar först och främst vad för film kunden vill ha. Utefter det planerar vi sedan vidare kring locations, vilken känsla som skall återspeglas, om få eller många effekter skall användas i redigeringen, när vi spelar in, vad för specifika scener kunden vill ha. (Under detta arbete underlättar det även om kunden har några inspirationskällor/filmer)

Inspelning – Efter bestämt datum så kommer jag till den location som vi bestämt och filmar baserat på kundens vision och syfte. 

Postproduktion – Redigering av film, musik (baserat på överenskommelse) och färgredigering. Detta arbete följs upp med avstämningar med kunden, så att resultatet blir utav kundens vision.

bottom of page