top of page

FÖRMEDLA DITT BUDSKAP

MED REKLAMFILM

6-4_edited.jpg

Jonas Arnehall

Tel: 070-941 97 30

E-mail: jonas@jafilmproduktion.se

J A Filmproduktion


J A Filmproduktion skapar högkvalitativa reklamfilmer som företag eller föreningar kan använda sig av i sin marknadsföring, sociala medier eller på sina hemsidor. Reklamfilmerna som produceras kan till exempel vara intervjuer, informationsfilmer, produktfilmer eller liknande.


Filmerna produceras efter varje kunds unika behov och önskemål. Efter noggrann planering och förberedelse tillsammans med kund filmas materialet som sedan redigeras till färdig film. Det är viktigt för oss att se till att kundens budskap förs fram på ett korrekt sätt. Hela processen, allt ifrån
planering till färdig produkt sker därför i ett nära samarbete mellan J A Filmproduktion och kund.

Jonas Arnehall


Jonas Arnehall är grundare till J A Filmproduktion och parallellt med sina studier till Online Video Producer arbetar han som frilansande videoproducent. Det stora intresset för att sköta en kamera har utökats från små filmklipp till att skapa hela filmer från början till slut. Jonas gillar att arbeta inom samtliga delar som ingår i en filmproduktion, vilket kan vara allt ifrån kameravinklar, ljussättning, ljudupptagning, klippning, musiksättning mm. Något Jonas verkligen brinner för är att kunna hjälpa andra att förmedla sitt budskap på ett modernt och professionellt sätt.

bottom of page